5 de març 2019

¿de qué se quejan las mujeres?




cada dia puedes encontrar muchisimas personas que trasmiten ideas del tipo: 
"Ni machismo ni feminismo. las dos cosas son malas"; "Yo no soy feminista, yo quiero la igualdad entre las mujeres y los hombre"; "No hay diferencias entre hombres y mujeres"

Todavía hoy en el  siglo XXI existen y perpetuamos diferencias entre los hombres y las mujeres; en las escuelas, en los libros, en el cine, en los dibujos animados,  en la ciencia, en el lenguaje,  en los medios de comunicación, anuncios, en la moda, en el sueldo , en el rol laboral, en el deporte, en las canciones,  en los juzgados, en la valoración de una violación, las leyes ...... 


Te invito a ver este documental  en el que de una da forma meticulosa, clara y extensa te aportaran pruebas , experiencias, reflexiones sobre ello.

espero que cuando lo veas decidas ser FEMINISTA



DESCRIPCIÓN DEL DOCUMENTAL:


De què es queixen les dones?

El març del 2007 es va aprovar la llei per la igualtat efectiva de dones i homes, segons la qual "el principi d'igualtat de tracte entre dones i homes suposa l'absència de qualsevol discriminació, directa o indirecta, per raó de sexe". D'això en fa 12 anys, i el "Sense ficció" es pregunta: com estem ara? Vivim ja en una igualtat real? El documental "De què es queixen les dones?", produït pel "Sense ficció" i dirigit per Laia Mestre i Mireia Pigrau, ho respon amb xifres objectives i també a través de casos particulars.
Aquest documental obre la nit temàtica de TV3 dedicada al moment actual de la lluita feminista i els drets de les dones, amb motiu de la celebració del Dia Internacional de les Dones. Després del documental del "Sense ficció", el programa en directe "I ara què?", dirigit i presentat per Laura Rosel, analitzarà amb diversos convidats per què encara hi ha situacions de discriminació respecte a les dones i què es pot fer per posar-hi remei.